Onsala Hemservice

För att få förtroendet att hjälpa till i ert hem vet vi att det krävs av oss att vi kan ge er den trygghet, säkerhet och professionalitet som krävs av en seriös servicefirma.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Att vi har ett lågt pris är inte bara det som ska vara avgörande när ni väljer vem som ska få tillträde till ert hem.

Vi är en etablerad hemservicefirma med över 20 års erfarenhet av skötsel av hem. Vår personal är ansvarsfull och tar sitt jobb seriöst, därför har vi nöjd kund-garanti på våra uppdrag. Självklart är vi försäkrade om olyckan skulle vara framme, och skulle det på något sätt vara så att ni som kund inte är nöjd så har vi inga bindningstider.

Vårt kontor/butik ligger på Storgatan i Kungsbacka där ni alltid är välkomna in för att träffa oss. Personalen har med sig sin egen utrustning, ni behöver inte stå för material, såvida ni inte har speciella önskemål. Vi har även specialutrustning för allergikerhem om så behövs. Vill ni ha hjälp med annat i och runt ert hem går det också bra, läs mer under tjänster.

Vår affärsidé är varken ny eller unik – vi tror dock att vi kan göra detta bättre än våra konkurrenter

Vi försöker inte vara den som är billigast inom området, däremot vara väldigt bra på det vi gör med anpassade lösningar för alla hem. Genom åren har vi sett att många kunder ofta vill ha hjälp med lite annat än städningen. Fönsterputsning, gräsmattan, plocka undan utemöbler, rasta hunden, osv.

Vi försöker hjälpa till med det som man inte har lust eller tid med för att underlätta vardagen för våra kunder. För att alltid försöka nå de önskade resultatet för våra kunder har vi nöjd kund-garanti

VÅRA TJÄNSTER

  • Hemstädning
  • Storstädning
  • Flyttstäd
  • Fönsterputs
  • Företagsstäd
  • Trädgårdstjänster
  • Enklare hantverkstjänster

Läs mer